Dispozitive Ancu Dinca

Pentru tratarea diferitelor afectiuni, alegerea tratamentului optim cu dispozitivele de incarcare si echilibrare energetica a organismului uman trebuie facuta sub directa observatie a unui medic si conform schemei de tratament pe care medicul o detine. Durata unui tratament dureaza intre 6 luni si 2 ani, in functie de diferiti factori.

Dispozitivele se folosesc numai la recomandarea medicului, iar numarul acestora se stabileste in functie de afectiunile pe care pacientii le acuza.

DIEE ® pentru protectie generala, respectiv obtinerea unui echilibru energetic, se recomanda purtarea unui singur dispozitiv de incarcare si echilibrare energetica a organismului uman sub forma de medalion, sub stern, in timpul zilei. Seara, inainte de culcare, se da jos de la gat si se pune sub cearsaf, la nivelul picioarelor. Dispozitivul trebuie dat jos in timpul efectuarii baii.

 diee

DNRN-1 ® este destinat pentru protejarea persoanelor fata de radiatiile nocive produse de telefoane mobile. Dispozitivul trebuie amplasat in carcasa telefonului mobil, sub acumulator, cat mai aproape de antena.

dnr1

DNRN-2 ® este destinat protejerii organismului uman împotriva radiatiilor nocive produse de televizoare, cuptoare cu microunde si computere. Dispozitivul trebuie amplasat pe carcasa monitorului, a televizorului, a cuptorului cu microunde.

dnrn2

DNRN-3 ® te protejeaza fata de radiatiile nocive provenite din pamant sau datorita materialelor folosite la constructie. Pentru protejarea persoanelor fata de radiatiile telurice in spatiile de locuit, dispozitivul trebuie amplasat in camera si fixat pe tablia patului, sub blatul mesei sau in centrul camerei, unde este posibil.

dnrn3

DNRN-4 ® este destinat protejarii persoanelor fata de radiatiile telurice in spatiile de lucru. Dispozitivul trebuie amplasat in spatiul biroului in care funtioneaza aparatura care emite radiatii (calculatoare, imprimante, copiatoare, scanere) si fixat sub tablia acestuia sau a mesei de lucru.

dnrn4

DNRN-5 ® actioneaza in interiorul frigiderului, conferind alimentelor o compozitie biochimica care permite marirea termenului de valabilitate si imbunatateste calitatile gustative, olfactive, fizico-chimice si nutritive. Pentru obtinerea unor produse cu calitati imbunatatite si cu o perioada de conservare mai mare, dispozitivul trebuie amplasat in interiorul frigiderului, pe usa.

 dnrn5

DEA ® dispozitiv de energizare a apei, care actioneza prin aplicarea sub fiecare recipient cu mancare sau bautura, obtinandu-se o noua calitate a alimentelor, cu proprietati benefice pentru organismul uman. Apa tratata astfel va putea fi folosita si dupa perioade mai lungi de timp. De fapt, acest dispozitiv restabileste echilibrul energo-informational al apei si al alimentelor consumate. In cadrul cercetarilor efectuate de-a lungul ultimilor ani, s-a constatat neutralizarea dioxidului de carbon, modificarea pH-ului apei, neutralizarea nitritilor, eliminarea clorului rezidual si polarizarea moleculei de apa. Nu trebuie decat sa lasati dispozitivul sub recipientul cu lichid intre 3 si 5 minute, iar lichidul pe care il veti consuma va avea calitati benefice pentru organismul uman.

 dea

Pentru mai multe informatii vizitati : Dispozitive Ancu Dinca